Wat
wij vinden

Door creatief gebruik te maken van technologie tillen we educatie naar een hoger niveau. Het slim inzetten van technische hulpmiddelen inspireert en vergroot betrokkenheid. Met behulp van onze projecten, methodes en full service concepten dagen we leerlingen, leerkrachten, bezoekers én directies uit. We verwonderen op sympathieke wijze, want iedereen heeft verbeeldingskracht en wij maken die tastbaar. Cultureel erfgoed gaat leven, exposities krijgen een extra dimensie en onderwijs krijgt inspirerende ideeën aangereikt.

We laten graag zien wat we kunnen door samen aan de slag te gaan. De onbegrensde mogelijkheden van nieuwe technologieën maken we makkelijk toepasbaar, want het zijn krachtige hulpmiddelen om verhalen te vertellen. Hierbij slaan we altijd een brug met de fysieke wereld, want door actief bezig te zijn met een thema wordt de boodschap echt opgenomen door de deelnemers.

De grenzeloze fantasie van kinderen blijft inspireren. De gedrevenheid van leerkrachten, vrijwilligers, directeuren en bestuurders werkt aanstekelijk. Door te verwonderen en uit te dagen zorgen wij voor een frisse wind. Eenvoudig, toegankelijk en praktisch. En vaak verrassend anders.

Hoe wij
werken

De afgelopen jaren hebben we in honderden klaslokalen en tal van musea ervaring opgedaan. We zagen met eigen ogen de reacties op onze innovatieve educatieprogramma’s. We verwonderden met workshops, Virtual Reality, 360 graden films en mini-documentaires. Jong en oud weten we te inspireren voor cultuur en erfgoed met indrukwekkende multimedia producties. Als ontwerpers leggen we verbindingen die anderen nog niet hebben gezien. Of niet voor mogelijk achtten.

Door goed te luisteren weten we ongrijpbare ideeën om te zetten in praktische hulpmiddelen en visuele avonturen. Daarvoor hebben we de beschikking over een groot netwerk van creatieve makers. En we betrekken iedereen die betrokken is bij de organisatie waar we voor aan de slag gaan.

We zetten beleid om in dagelijkse praktijk, brengen een diepere laag van beleving aan in een expositie of geven erfgoed een fantastische plaats in het hier en nu. Tijdens een eerste gesprek komen meestal direct allerlei ideeën tot stand. Voor ons staat actief deelnemen voorop, want dan ontdek je het allermeeste.

Wie we zijn

Robbert Storm
Educatief ontwerper
neem contact
op met Robbert

Liselotte de Groot
Educatief ontwerper
neem contact
op met Liselotte

Karlijn de Groot
Workshop docent

Maartje Smits
Workshop docent
Wat we zijn:

optimistisch
ongecompliceerd
sympathiek
sociaal
zelfstandig
zelfvoorzienend
enthousiast
relaxt
snel
actief
praktisch
...
Beam it Up

Wij werken
graag samen