Wat
wij vinden

Educatie, technologie en creativiteit zijn voor ons onlosmakelijk met elkaar verbonden. Met behulp van onze workshops, projecten en methodes dagen we leerlingen, leerkrachten, bezoekers én directies uit. We verwonderen op sympathieke wijze en brengen abstracte onderwerpen tot leven. Iedereen heeft verbeeldingskracht en wij maken die tastbaar. Voor scholen én culturele instellingen.

We laten graag zien wat we kunnen door zo snel mogelijk samen aan de slag te gaan. De onbegrensde mogelijkheden van nieuwe technologieën maken we makkelijk toepasbaar, want het zijn krachtige hulpmiddelen om creativiteit tot uiting te laten komen.

De grenzeloze fantasie van kinderen blijft inspireren. De gedrevenheid van leerkrachten, directeuren en bestuurders werkt aanstekelijk. Door te verwonderen en uit te dagen zorgen wij voor een frisse wind. Eenvoudig, toegankelijk en praktisch. En vaak verrassend anders.

Hoe wij
werken

De afgelopen jaren hebben we enorm veel ervaring opgedaan. In honderden klaslokalen en culturele instellingen, zagen we met eigen ogen de reacties op onze workshops en programma’s. Hierdoor komen we met antwoorden op vragen die nuttig zijn voor iedereen. Als ontwerpers leggen we verbindingen die anderen nog niet hebben gezien. Of niet voor mogelijk achtten.

Door goed te luisteren weten we ongrijpbare ideeën om te zetten in handige toepassingen. Daarvoor hebben we de beschikking over een groot netwerk van creatieve makers. En we nemen alles wat we nodig hebben altijd zelf mee.

We zetten beleid om in dagelijkse praktijk of brengen een diepere laag van beleving aan in een expositie. Tijdens een eerste gesprek komen meestal direct allerlei ideeën tot stand. Maar pas op, ons enthousiasme kan nogal aanstekelijk werken.

Wie we zijn

Robbert Storm
Educatief ontwerper
neem contact
op metRobbert

Liselotte de Groot
Educatief ontwerper
neem contact
op metLiselotte

Karlijn de Groot
Workshop docent

Myriam Gras
Workshop docent
Wat we zijn:

optimistisch
ongecompliceerd
sympathiek
sociaal
zelfstandig
zelfvoorzienend
enthousiast
relaxt
snel
actief
praktisch
...
Beam it Up

Wij werken
graag samen

Zusters op
de vlucht