Video workshops
Film-VJ-Animatie-Videoclips

Met de hele klas een speelfilm maken in plaats van een musical? Dat kan gewoon. Of een kort journaal over de lesstof? Geen probleem. Want wij zijn gespecialiseerd in alles wat met film te maken heeft. Met elkaar losse ideeën omvormen tot een echt filmscript, verhaallijnen verbinden, bedenken hoe shots eruit moeten zien, greenscreenacties verzinnen en maken, beeld en geluid opnemen en natuurlijk alles monteren.

Het is ook mogelijk om iedereen een videoclip te laten maken op een favoriet nummer. Met het grootste gemak verandert een leerling in een echte VJ en wordt er met beelden gegoocheld. Die worden natuurlijk eerst zelf gefilmd of getekend, zodat het een echt persoonlijk kunstwerk wordt.

Vooraf spreken we met de leerkracht door wat de bedoeling is en maken we een op maat gemaakt plan. Wij beschikken over professionele apparatuur en software om alles van begin tot eind te regelen.

Kijk de film!
Tijdens de workshop heeft iedereen zijn of haar eigen rol. De een kan z’n talent gebruiken om een verhaal te schrijven of te acteren. De ander om de film te monteren. Zo draagt iedereen z’n steentje bij.
Meer
projecten