Inspiratie & innovatie workshops
Kom tot verfrissende inzichten

Technologische snufjes en nieuwe hulpmiddelen kunnen niet alleen gebruikt worden om beter les te geven. Ze kunnen ook helpen met het ontwikkelen van nieuwe ideeën, of een verfrissende blik geven op de dagelijkse omgeving. We laten graag zien wat technisch mogelijk is en inspireren jullie met design thinking, onze manier van omgaan met vragen vanuit de praktijk. Zo maken we het mogelijk om vanuit een totaal ander perspectief naar de onderwijs-/leeromgeving te kijken. En naar jezelf in die omgeving.

Wandel als een kleuter door de gangen of bekijk een les die je geeft vanuit verschillende perspectieven. We bespreken vooraf met elkaar waar behoefte aan is, om samen tot de beste inzichten te komen. Over jezelf, elkaar, de inrichting van de klas of het schoolgebouw en natuurlijk de ervaring van de leerling.
Samen brainstormen over de toekomst van het onderwijs.

Daarnaast kunnen we met elkaar in gesprek over technologie in het onderwijs. Wat de kansen en bedreigingen zijn en wanneer je wat gebruikt voor de meeste impact. Wij helpen om de ideeën verder uit te werken, schaalbaar te maken of om te vormen tot multi-inzetbare toepassingen.
Meer
projecten