Prototypes
Innovatieve ideeën uitvoeren

Heb je als leerkracht een goed idee voor een app of softwareprogramma? Alleen geen flauw benul over hoe je dat moet aanpakken? Wij helpen je maar al te graag om innovatieve ideeën ook daadwerkelijk uit te voeren, want voor ieder plan kennen wij wel een maker. Zodat wat je bedenkt, ook echt kan worden gebruikt in de klas.

Zo maakten we al een spel dat on- en offline gespeeld wordt om de woordenschat te vergroten. Ontwierpen en bouwden we samen met ATOP een mobiel meubel voor een scholengemeenschap, waardoor overal een op maat gemaakt Kinectspel gespeeld kan worden. En ontwikkelden we verschillende Kinectspellen die door fysiotherapeuten gebruikt worden om armbewegingen bij kinderen te trainen.

Innovatie ideeën verdienen het om uitgevoerd te worden!

We helpen je idee verder uit te werken en nog meer vorm te geven. Vervolgens bedenken we samen welke techniek het beste past bij het plan. Tijdens het ontwikkelen zijn we constant aan het testen, zodat we direct kunnen bijstellen waar dat nodig is. En voor je het weet gebruik je dat ooit zo rare idee van je opeens tijdens je lessen.
Kijk de film!
Meer
projecten